Search This Blog

Monday, June 02, 2008

Честитка за Груевска ...

Сликата “http://www.vreme.com.mk/images/Editions/1380%2034/naslovna.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Сите му честитаат на Груевски и јас му честитав ... овојпат сакам специјална честитка да и упатам на Госпоѓа Груевска ... која во целата изборна кампања беше веднаш до Груевски ... ненаметливо и скромно ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter