Search This Blog

Thursday, June 12, 2008

Врховниот суд ке си ја заработи платата ...

Овој месец за два дена работа Врховниот суд ке си ја заработи платата ... Во рок од два дена дваест врховните судии мора да решат 94 предмети за 195 гласачки места ... се поделија во групи од по пет судии ... (по пример на славните МК тројки ...)...

Чудно, како Владата и на нив не им одредува колку предмети за колку дена мора да решат ... па ако не ги решат лисици на рацете, се разбира во присуство на камери ... туку таму им е полесно ако згусти ке никне некој “сексуален скандал“ ... и тие се душички и им се сака де ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter