Search This Blog

Tuesday, June 10, 2008

Македонската “кралица“ - го честиташе роденденот на англиската ...

Македонската “кралица“ - го честиташе роденденот на англиската ... кралицата на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, Елизабета Втора.

Дали нашата кралица осем “кралските обврски“ - да си честитаат едни на други врши и некоја друга работа ... ни треба ли нам “англиска кралица“ ... чинам дека творецот на уставот даде минорна улога на нашата “англиска кралица“ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter