Search This Blog

Sunday, June 01, 2008

Претседателот на Мост за претседател на ДИК ...

Претседателот на ДИК се изгуби и во предизборието и на денот на самите избори ... човекот незнае да состави две реченици ... се изгуби тотално ... Од друга страна долгогодишниот претседател на Мост е стандарно најорганизиран во изборниот процес ... елокветен ...

Бев гласав ... во мојата изборна единица Ново Лисиче беше како и секојпат празник на демократијата ... жалам што албанските партии го црнат образот на цела Македонија ... како да не се заинтересирани изборите да се прогласат за успешни ...

Оние кои не гласале до сега нека појдат да гласаат за својот избор ... така покажуваат дека изборите се вистинско славење на демокатијата ... чинам дека излезноста во однос на минатите избори е за некој процент поголема ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter