Search This Blog

Tuesday, June 24, 2008

Тачи или Ахмети ... ??

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/F21948CF74BC7642AFE794205994914F.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Тачи или Ахмети е прашање кое се поставува пред Груевски ... по званичното добивање на мандат за составување на Влада ... Груевски пред изборите вети дека ке прави коалиција со ДПА ... меѓу првиот и вториот круг на гласање - рече дека во владата нема да бидат поканети оние кои се обидуваат да земат гласови на сила ... сега е ситуација ДПА е лута и е во бојкот ... “плаче“ ... Груевски разговара и со дваицата лидери на ДПА и ДУИ ...

1 comment:

Anonymous said...

DECKO,A ZASTO NE KAZES STO PRAVI PLAVUSATA AHMETI,BI BILO INTERESNO NELI.

Blog Archive

Site Meter