Search This Blog

Saturday, June 14, 2008

Холандија и Шпанија ... ЕШ 2008 ...

  • на ЕШ 2008 - досега највеќе покажаа Холандија и Шпанија ...
  • најголемо разочарување е Италија ...
  • Хрватска пријатно изненадување ...
  • Феанција разочарува ...
  • Португалија просечна но добра ...
  • Германците потфрлија со Хрватите - но сеуште се фаворити ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter