Search This Blog

Saturday, June 21, 2008

Со Сркози на чело - името нов услов за ЕУ ...

“Дорината кутија“ се отвори ... го зарази Саркози и на чело со него ... со помош на ирското не ... и старите фронтмени на ЕУ ... Македонија доби нов услов за ЕУ ... решавање на спорот за името - како услов за ЕУ интеграции ...

Од друга страна САД администрацијата порачуваат/бараат брзо решавање на спорот ... Груевски зборува за “добар предлог“ за името - кој би се упатил на ветениот референдум за името ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter