Search This Blog

Friday, June 27, 2008

Во Македонија се‘ е можно ...

  • Можно е во Владата/Парламентот де седи човек кој вооружено ја напаѓал Македонија и Македонците ... на дел од луѓето, оние кои беа киднапирани уште не им се знае судбината ... зе заборавија сите запалени куќи и спроведено етничко чистење кое сеуште трае ...
  • Можно е во Владата/Парламентот да седи човек кој е на црна листа на САД или ЕУ ...
  • Можно е во Владата/Парламентот да седи човек кој има повеќе пасоши ...
  • За да бидеш член на Влада/Парламент не ти треба ни лекарско ... се важат и отпусните листи од затворите ...
  • За да бидеш член на Влада/Парламент - пожелно е да си предходно осуден за стопански криминал ... такви биле демек 30 проценти од власта ... :)
  • Се прашувам чиви интереси такови луѓе застапуват ... од сите предходни точки ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter