Search This Blog

Loading...

Monday, June 23, 2008

Давење во кофа со вода ... !!??

Може ли човек сам да си го одземе животот во кофа со вода ... ??! ... тоа е возможно во нашите затвори ... сношти така си го одземал животот новинарот Владо Танески , во келија со уште троица затвореници ... “човекот“ кој беше обвинет дека е втор масовен убиец од Македонија ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter