Search This Blog

Sunday, June 29, 2008

Свадба ... вистинско ширење на македонизмот ...

Вчера бев на свадба кај другарот - кој ја женеше керката ... до пред малку ги средував фотките кој ги направив на свадбата ... денеска немам време, уште малку ке одам да афтерпати забава, каде во интимно друштво ке ги гледаме фотките и другиот видео материјал ... утре задутре - ке подигнам неколку фотки од свадбата ...

Им пожелувам на сите да си дочекаат веселба од карактер на свадба, кршевка и сл ... така вистински се шири македонизмот ...

1 comment:

Anonymous said...

NEKAS IM SO SREKA

Blog Archive

Site Meter