Search This Blog

Wednesday, June 18, 2008

Космофон нов играч во фиксната телефонија ...

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/BFACDA61B51F014281660B8C671F0139.jpg

Космофон денеска ке најави влегување во фиксната телефонија ... како поточно ке биде - денеска ке дознаеме повеќе ... Се зборува дека ке се нудат два пакета од кои едниот е припејд пакет ... најавуваат дека ке бидат поефтини за 40 проценти од постојниот фиксен оператор ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter