Search This Blog

Saturday, June 07, 2008

Црвенковски на точак до Атина ... иницијатива ... втора варијанта е да појде на коњ во одело на комита ...

http://algorit007.blog.com.mk/system/files?file=P5290321.JPG

Неколку блогери покренаа иницијатива ... Струмјан ... Председателот Црвенковски да одпатува со точак до Атина ... немора ни да стигне на време ... важно е весниците од светот да пишуваат за тоа ... како грците дочекуваат Председател од една соседна земја, за која велат дека и се најголеми пријатели ... втора варијанта е да појде на коњ во одело на комита ... сигурен сум дека гардистите и комитите од Лисиче ке му се придружат ...

Сликата “http://www.spic.com.mk/images/Image/Branko%20Crvenkovski%20(Small).jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки. Сликата “http://star.dnevnik.com.mk/izdanija/2822/9871.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

http://www.setimes.com/cocoon/setimes/images/countries/Greece.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter