Search This Blog

Monday, June 30, 2008

Груевски го отвара “Егејското прашање“ - пред Нимиц...

Во разговорите со Нимиц Груевски го отвара егејското прашање ...

Се плашам дека грците ке се бунат за ова - нели демек МК се обврза во “Времената спогодба“ да не го отвара ова прашање ... ??! ... Инаку да не ме разбере некој погрешно - ова прашање до сега МК требаше да го поставува секаде каде може и треба ...

1 comment:

Anonymous said...

NAEDNAS SITE PAMETNI STANAA,DEMEK TREBASE OVA ODAMNA DA SE SLUCI E TREBASE AMA NIKOJ NEMASE MUDA ILI (MADINJA DE)DA GO STAVI NA MASA OVA PRASANJE,NELI? PA MORA BATKAVA,EGEECOT DE,DA IM GO TRESNE OVA NA GRCIVE.

Blog Archive

Site Meter