Search This Blog

Tuesday, June 24, 2008

Телеком си прави самоубиство ...

Во услови кога се појави здрва конкуренција во фиксната телефонија:

читај повеќе »

Телеком реши да ги казни своите претплатници со тоа што ке им ги укине бесплатните минути од претплатата ... оваа одлука на Телеком е навистина самуоубиствена ... демек на пазарот ке се борат со нови услуги и со подобрен квалитет ...

  • неограничени разговори во вечерните часови со дополнителна претплата од 199 денари и поволностите на тарифниот модел „Кол фри“ ... 58 проценти поевтини разговори во странство и неограничени разговори со „Кол фри“ пријателите ...
  • да одберат еден број од фиксната телефонија со кој ќе разговараат за 50 проценти поевтино и еден број од мобилните оператори со 50 проценти намалување за броевите кон „Т-мобиле“ и кон „Космофон“ ... Додека за број кон операторот ВИП намалувањето е 20 проценти ...
  • Од септември од „Телеком“ го најавуваат и стартот на Интернет-телевизијата која ќе биде по достапни цени ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter