Search This Blog

Friday, June 13, 2008

Бакојани најави вето за турскиот прием во ЕУ ...

Охрабрена со успехот со ветото за прием на Македонија во НАТО и најавувањето на вето за прием на МК во ЕУ ... Бакојани денеска даде изјава дека Турција ако сака да биде примена во ЕУ, ке мора да се повлече од Кипар... во спротивно Грција ке стави вето на приемот на Турција во ЕУ ...

1 comment:

Anonymous said...

od koj Krit,be?!

Blog Archive

Site Meter