Search This Blog

Monday, June 23, 2008

Северна Македонија ...

„Северна Македонија“ е веројатниот нов предлог на Нимиц ... ова е предлог кој и досега бил а маса ... со јасна географска одредница ... Иако се шпекулираше дека новиот предлог ке биде „Нова Македонија“, кој за Македонја никако не е прифатлив бидејки така се навлегува и во идентитетот ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter