Search This Blog

Saturday, December 13, 2008

Лопати со панделки - повторно ке станат трендовски артикли ...

Во година на локални избори скоро нормално е дека не се гради ни километар автопат со државни пари ... партијата која е на власт, во време на избори секојпат промотивно настапува со буџетските пари ...

читај повеќе »

Ако на ова се додадат и пропаднатите тендери за концесии на нови автопати во Македонија ... тогаш во годината кога МК Влада прогласува големи (историски ...) инвестиции во инфраструктурата во МК - ни останува да констатираме дека сите тие инвестиции ке бидат употребени во правец на добивање на локалните избори ... локални патни правци, водоводи и други проекти од локалната инфрастрктура ...

Значи оваа пролет ке биде време на сечење ленти на проекти од локалната самоуправа ... Лопати со панделки повторно се трендовски артикли ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter