Search This Blog

Wednesday, December 24, 2008

Дали фотографијата подолу е инсинуација ... и по чија нарачка е ...

http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/DEA01FD8D99C864DBF0A7CFE5619C1E5.jpg
Дали и Вие имате дојам дека некој во Вечер со оваа фотографија на Поглаварот на МПЦ во текст - Миладинови и Стефан за пари - ортаци, за робија - не се ни познаваат! ... прави чиста инсинуација ...
Бидејки Вечер и Сител се сметаат за блиски до владеачките кругови - дали тоа значи дека неговото блаженство, Владиката - падна во немилост на власта ... и која е вистинската причина за тоа ... инаку не навлегувам во околностите кои се околу можната одговорност на црковните клирици во лутата афера за хотелот Изгрев ... ке чекам првин правослина судска одлука ...

1 comment:

Anonymous said...

Mozebi "popcevo" ima zaglaveno predlaboko pa sega ni gospod nemoze da go "vadi"........a i slikava ne e tolku losa..........pa lugje,covekot t.e. "popcevo" ne e do tolku mutavo a i naivno,bidete sigurni a i sigurno ne bil sam,zalakot e premnogu golem za eden covek.......ne treba mnogu pamet za covek da dojde do zaklucok......taka da sudskata odluka moze da bide i farsa.........znaete za onaa reklama.......Makedonija ....i.....se... e... mozno.Nali?

Blog Archive

Site Meter