Search This Blog

Monday, December 22, 2008

Која е пораката - за казната на Фрчковски од 32.000 евра во случајот клевета ... Кој е среден на ред за одстрел ...

http://www.mia.com.mk/image1.jsp?slikaid=60172775

Фрковски е осуден да плати вкупна штета од 32.000 евра во случајот клевета нанесена врз името/личноста на Премиерот Груевски ... пишана во колукна објавена во дневник - Окта“ vis-a-vis Кољо Дијамантот“, објавена на 4 септември ...

читај повеќе »

Која е пораката на судството ??. Кој е среден на ред за одстрел ... Дали Фрчковски стана маченик ... некој му ги дигна акциите ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter