Search This Blog

Wednesday, December 03, 2008

Штрајкот на просветарите заврши ... со компромис како што предлагав ...

Како што предлагав во мојот последен пост врзан со штрајкот - Дали СОНК и Владата се најдоа на средина ... така и се случи и штајкачите и владата попуштија по малку и се најдоа на средина ...

читај повеќе »

Штрајкот од утре прекинува ... вечерава е подпишана спогодба со владата:

Со ова и владата покажа дека има сенс за потребите на вработените во образованието ... а и штрајкачите покажаа сенс дека го разбираат времето во кое живеат ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter