Search This Blog

Tuesday, December 09, 2008

А1 и Сител во војна ...

А1 и Сител во војна ... помогнати од весниците Време и Вечер ... нова забава за народот ... некогаш на народот кога му беше тешко, некои му делеа колачи ... сега ни се делат лимунадни расправии ... спектакуларни приведувања и судења ...

читај повеќе »

А1 и Сител се блиски до владеачката партија ... дали само малку повеќе се поднаведнуваат во пресрет на новите локални и претседателски избори ...

Еве неколку линкови:

No comments:

Blog Archive

Site Meter