Search This Blog

Sunday, December 14, 2008

УТРО во мојата дневна ...

УТРО во мојата дневна ...

1.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/10Large-3.jpg?t=1229250620

читај повеќе »

Вообичаено скоро сите а особено најмладата генерација ги преспива утрата/изгрејсонцето ... за источните цивилизации утрата имаат многу важен дел од нивните животи ... тогаш тие ја примаат енергијата од космосот јин/јан ... не е случајна утринската гимнастика на изгрејсоце ... има нешто во вдишувањето на воздухот во моментот кога се раѓа денот ...

Во нашиот менталитет особено во менталитетот на младите усадена е поговорката - “.. кој рано рани, останува ненаспан ..“ ...

2.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/2Large-3.jpg?t=1229250377

3.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/3Large-3.jpg?t=1229250404

4.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/4Large-3.jpg?t=1229250439

5.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/5Large-3.jpg?t=1229250469

6.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/6Large-3.jpg?t=1229250493

7.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/7Large-3.jpg?t=1229250529

8.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/8Large-3.jpg?t=1229250558

9.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/9Large-3.jpg?t=1229250596

10.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/1Large-3.jpg?t=1229250773

11.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/11Large-2.jpg?t=1229250667

12.

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/12Large-2.jpg?t=1229250716

2 comments:

Anonymous said...

Epa dobro jutro ,sto bi kazale mi Kumanovci!Pozdrav od Bagdad.

volan said...

Кумановци, одпоздрав од мене ... гледам дека сте мои верни фанови ...

Како е во Багдад сега ?? мислам на времето ... предпоставувам дека е многу попријатно од нашето студеникаво време ...

Чувајте се ...

Blog Archive

Site Meter