Search This Blog

Monday, December 29, 2008

ВМРО-ДПМНЕ бара примирје со новинарите ... ги повлекува сите тужби за клевета во кои се инволвирани новинарите ...

ВМРО-ДПМНЕ реши да ги повлече сите сто тужби против новинари во кои се вмешани функционери на ВМРО-ДПМНЕ ... каде новинари се тужени за клевета ...

читај повеќе »

Со ова ВМРО-ДПМНЕ сака да каже дека повторно - им ја враќа слободата за јавна критика, која со многуте тужби беше загрозена ... паметен потег на ВМРО-ДПМНЕ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter