Search This Blog

Thursday, December 18, 2008

Соња Николовска за Министер за странски и домашни инвестиции ...

http://www.dnevnik.com.mk/WBStorage/Articles/30123C2C2BB7404AA648DDB15592391E.jpg http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/E7DA3CD755D3A043A82419C36D730ACE.jpg

Откако докажа дека е способна да ги убеди луѓето да и ги дадат парите за да таа ги вложи и оплоди ... Соња Николовска (ТАТ) - наместо затвор предлагам да ја ставиме за Министер за странски и домашни ивестиции ... таа на времето убеди над 12.000 луѓе да инвестираат кај неа ... за споредба нашите Министри за странски инестиции и сите Промотори неможат за три години работа да избројат ивеститори на прстите на една рака ...

читај повеќе »

Луѓе, таа успеја двапати исти луѓе да убеди да “ИНВЕСТИРААТ“ ... вториот пат лапнала 560.000 евра ... а првиот пат милионите евра неможат да се добројат ... има проценка дека ТАТ тежеше повеќе од 60 милиони евра ... башка и некоја друга награда треба да и се даде ... уствари се виде дека наградата за “Менаџер на годината“ која и ја додели Киро Глигоров не била случајна ... та си ја оправда наградата ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter