Search This Blog

Tuesday, December 23, 2008

Чудни Дедо-мразовци ... Скопје центар ...

Чудни Дедо-мразовци ... Скопје центар ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/1Large-27.jpg?t=1230061802

читај повеќе »

Денеска поминувајки низ центар сретнав некои чудни Дедо-мразовци ... дали градот решил хигиеничарите да бидата вака облечени или е некој перформанс за мене остана мистерија ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/2Large-27.jpg?t=1230062037

No comments:

Blog Archive

Site Meter