Search This Blog

Tuesday, December 23, 2008

Мојот премиер е опкружен со полтрони кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко .

http://www.maticanaiselenici.com/images/news/vesti_moleben_2.jpg http://www.telma.com.mk/vesti/lj.jpg

Мојот Премиер е опкружен со полтрони, кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко ... ова го изјавил Љубе Бошковски во Куманово ... каде додал дека - Доста и се на Македонија шминкери, печалбари и гурбетчии. На Македонија и е потребен маж што ќе ја поведе ...

читај повеќе »

По спектскулсрниот прием по врааќањето од затворот во Шевенинген ... на Бошковски не му цветаат рози во односите со ВМРО-ДПМНЕ ... тој како да очекуваше дека ВМРО-ДПМНЕ ке го кандидира за Председател на Макдонија ... по се изгледа тоа место ке биде резервирано за некја друга личност која ке биде избрана од лидерот ... Ставревски е скриен адут за местото ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter