Search This Blog

Tuesday, December 02, 2008

3.244 нови невработени лица ...

Статистиката веќе изброи дека поради последиците на светската криза веќе се избројани 3.244 нови невработени лица ... а голема е и бројката на оние ки се на принуден одмор ...

читај повеќе »

Штитот на владата не ги спомна овие најпогодени стопански гранки ... од металургијата и текстилната ндустрија ... не понуди решение за нивните проблеми ...

Без работа останаа 3.200 луѓе во индустријата

No comments:

Blog Archive

Site Meter