Search This Blog

Thursday, December 11, 2008

Дури по три дена од смрта на работникот на работно место - се врши истрага ?? ...

Односот на државата и на компанијата према вработениот е паднат на многу ниско ниво ... крајно загрижувачки е што губење на живот на работно место се спомнува дури по три дена ... Колку вреди живото на вработениот ... дури по три дена од смрта на работникот на работно место се врши истрага ??

No comments:

Blog Archive

Site Meter