Search This Blog

Friday, December 19, 2008

Кој ке ги завземе местата на оние кои се одселуваат од Македонија ...

Со години Македонија е иселеничка земја ... традиционално во Австралија, САД, Канада, Нов Зеланд и некои од западноевропските земји ... во исто време во Македонија се доселуваа само Албанци од Албанија и Косово ...

читај повеќе »

Со добивањето на кандидатскиот статус и скорото очекување на укинување на визниот режим Македонија ја очекува силен налет на иселување од Македонија на лицата кои ке го побараат своето парче леб во некои од западноевропскките држави ...

  1. ИССЕЛУВАЊЕ ... и малку бројки
  2. ИСЕЛЕНИЦИТЕ - наш најголем извор на пари
  3. Колку Македонци се иселуваат годишно од Македонија ... и зошто ...

1 comment:

Anonymous said...

Batka,ete edna mnogu,mnogu dobra rabota......Albanija sto poskoro da vleze vo EU,pa ovie zelkive ke se iselat kaj niv pod hitno, posto neli...... tie "evropski" se nastroeni,pa taka barem od taa strana ke diseme polesno,neli? Pa ke im padne onoj ramkovniot prosek,koj ionaka ne e verodostoen.

Blog Archive

Site Meter