Search This Blog

Friday, December 19, 2008

Груевски - За секој наш граѓанин да ги почувствува ефектите од нашите економски мерки, мора да поминат повеќе години. ...

„За секој наш граѓанин да ги почувствува ефектите од нашите економски мерки, мора да поминат повеќе години. Потребно е само да имаме трпение“ ... ова ни го порачува Груевски од Штип - кој предвидува дека идната година поради проблемите со кризата на економијата во светот и Македонија не може да очекува ништо повеќе ...

читај повеќе »

Да подсетам три години поминаа од владеењето на владите на Груевски ... уште колку години треба да чекаме да ги осетиме резултатите, за кои секојневно преку огласните табли на телевизиите и весниците Владата ни соопштува за највисоки резултати во историјата на Македонија ... притоа трошејки наши буџетски пари ...

Вака не говореше на изборите ... оние кои ги доби ... а што ке вети за локалните ?? ... ако не и оди на економијата од каде ке ги исполнува ветувањата ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter