Search This Blog

Monday, December 15, 2008

Буш за разделба со Ирак доби/попи кондура ... дури две ...

Огкако граѓаните на Ирак го маваа со кондури споменикот на Садам Хусеин по падот на режинот ... и Буш за разделба на прес конфернеција во Ирак доби мавање со кондури од ирачки новинар кој велел оди си куче ... не си пожелен во Ирак ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter