Search This Blog

Monday, December 01, 2008

Дали СОНК и Владата се најдоа на средина ...

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/AA5E5AD6C47E2E41A5942DC9C8B71634.jpg http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/CEBD33195AACEB46BE61D94DD7EC7B2E.jpg

Дали СОНК и Владата се најдоа на средина ... ова е и мојот став да се најдат на средина бидејки вистината е секогаш некаде помеѓу ...

читај повеќе »

  1. Штрајкувачи и штрајкбрехери ... Се` говори дека штрајкот поради штрајкбрехерите нема да успее ... но да видиме ...
  2. Синдикатот се буди ... иако зимата е на праг ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter