Search This Blog

Sunday, December 14, 2008

VISA?!NO WAY!!! .... ВИЗА?! НЕМА ШАНСА!!!

http://media.a1.com.mk/media/vesti200/vizi-studenti1.jpg

Од 2-ри Декември до 12 Декември траеше мала акција на на Стдентите на Скопските универзитети (Св.Кирил и Методи, ФОН и Еврпскиот Универзитет ...)... се собираа потписи на петиција која треба да се предаде на ЕУ авторитетите ... собрани се над десетина иљади подписи ...

читај повеќе »

http://alsat-m.tv/mk/thumbnail.php?file=Vizi_nema_sansi_207769051.jpg&size=article_small http://media.a1.com.mk/media/vesti200/viza.jpg http://www.kanal5.com.mk/images/viza-pecat.jpg

No comments:

Blog Archive

Site Meter