Search This Blog

Thursday, December 04, 2008

Северецот и Југот ...

http://www.drhowiefritz.com/Cold_Wind.jpg

Надвор се борат северецот и југот ... северецот му вели на југот - ај доста ти беше, малку да ги разладам скопјани ... југот се бори со голема упорност но полека попушта... дождот се обидува да ги смири ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter