Search This Blog

Monday, March 02, 2009

Нов отворен упад во слобода на медиумите ... Преспа скај - под уцени и притисоци ... Кој е следен ?? Што е следно ?? ...

Јнкерите на ОК на ВМРО-ДПМНЕ - Ресен, упатија сериозни закани дека доколку не ги избришеме коментарите што се објавени на веб-страницата, ќе ја тужат Редакцијата ... во меѓувреме, нивни партиски војници се закануваат и со физичка пресметка со уредникот и новинарите на Преспа Скај. ... едот: Сериозен упад во медиумскиот простор и удар врз човековите права!!...

читај повеќе »

Уште еден удар на правото да се мисли со своја глава ... со што се крши уставно загарантирано право на слобода на говор и изразување на мисла ... на Трибина во Скопје отворено им се соопшти на на шестмината предводници - дека им е пишана смртна пресуда ...

Кој е следен ?? Што е следно ?? ... Да подсетам тепачите во Штип на сопственикот на “канал 77Горан Гаврилов... кој беше грубо нападнат пред својата куќа и тепан со метална шипка ... сеуште не се откриени ...

1 comment:

Anonymous said...

До ВОЛАН,

Редно е да се ИЗВИНИТЕ и да информирате не само преку еден пост, туку повеќе пати дека ‘блогот на Героски geroski.blog.com.mk ‘ е класична кражба на неговиот идентитет.
Прочитајте ја изјавата на героски: http://geroski.mk/nekoj-kreten-krade-od-mojot-blog/
Доколку тоа не го сторите, значи и вие лично сте учесник во оваа гнасна манипулација со читателите на блогерајот.

Blog Archive

Site Meter