Search This Blog

Monday, March 30, 2009

По оценка на полицијата студентите се успешно тепани ... немало повредени и жртви ... шамри и клоци не се бројат ...

Полицијата оценува дека студентите од Архитектонски факултет се “успешно тепани“ ... т.е. “одбранети“ од тепачите - немало потешко повредни ... заменик-министерот за односи во јавност во МВР, Иво Котевски, ја оценува акцијата на полицијата како успешна ...

Повеќе »

Во меѓувреме власта се обидува да ги замени тезите и студентие да ги прогласи за виновни ... како само се осудиле да протестираат ... од студентите се бара одговорност ... контрапротестантите и тепачите биле стихијно смо-организирани ... онака случајно таму се нашле фаци на ВмроДпмне ... случајно се организирала и црквата ...

 1. Кој и зошто ги тепаше студентите ... “Музеј на жртвите од транзицијата и транзиционите профитери“ ... Неомакедонски фашизам ...
 2. Македонските црнокошуљаши во акција ... Народ контра народ ...
 3. Не бев на протестите и контрапротестите ... за жал имав неодложна работа ...
 4. “Св. Никола“, сиромаштија и сликите на Тито,Чаушеску и Садам Хусеин ... Утре протест против црквата на плоштад ...
 5. Трио Мускетари - Трио Новинари ... “еден за сите“ - сите иста приказна ... 5 Март, 2009
 6. Експертски трибини на „владини невладини организации“ ... 7 Август, 2008
 7. Музеј на жртвите од транзицијата ... 13 Март, 2009
 8. „Св.Никола“ може да почне да се гради на плоштатот во Скопје ... ги има сите потребни дозволи ... 26 Февруари, 2009
 9. Зошто политичарот лаже на избори ... Зошто народот верува на лагите ... До кога ке им верива на оние кои веќе излажале ... 18 Февруари, 2009
 10. Мојот премиер е опкружен со полтрони кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко . ... 23 Декември, 2008
 11. Заврши ли “едноумието“ ... што систем имаме сега ?? ... систем на перфидна манипулација на демократските процеси ... 23 Ноември, 2008
 12. Одржлив развој ... 15 Септември, 2008
 13. “Шишањето“ продолжува ... 9 Август, 2008
 14. Инает држава ... Имаме ли ние “план“ како сами да си помогнеме ... 4 Август, 2008
 15. Гледање сеир ... 22 Јули, 2008
 16. Музеј на ВМРО ... Музеј на жртвите од комунизмот ... „МАКЕДОНСКА БОРБА“ ... 12 Јуни, 2008
 17. ДЕМОКРАТУРА ... дали во Македонија имаме ДЕМОКРАТУРА ... ??! 8 Мај, 2008
 18. Горчина ... ја мразам транзицијата со сите последици ... 8 Април, 2008
 19. СТЕЧАЈНА ГОЛГОТА ... 14 Јули, 2007
 20. БОГАТА ДРЖАВА - на сиромашни граѓани ... втор дел ист кадар ... 4 Јули, 2007
 21. НАСМЕВКА НА ЛИЦЕТО ... 3 Јуни, 2007

1 comment:

Anonymous said...

Ne vredi da se komentira.....trazili ste pa gledajte.

Blog Archive

Site Meter