Search This Blog

Wednesday, March 04, 2009

Сепак дебатираа ...

http://www.telma.com.mk/vesti/debata.jpg

Претседателските кандидати сепак излегоа на соочување во ТВ секстет во ТВ Телма ... Иако не ја следев дебатата, за мене е тоа знак дека Македонија се придвижува во добар правец на овие избори ...

читај повеќе »

Знае некој кај има снимка од дебатава ... youtube или нешто слично ... или ке има реприза можеби ?

  1. Изборите и интернет преставувањето на кандидатите ... 3 Март, 2009
  2. „ГРУЈО-ЊУ ДИЛ“ - Осумте милијарди на Груевски ... илузионистички предизборни трикови ... 2 Март, 2009
  3. Патриоти и предавници ... 28 Февруари, 2009
  4. Буџетот и изборите ... 28 Февруари, 2009
  5. Нова анкета ... Центар за истражување и креирање политики ... 27 Февруари, 2009
  6. Останати линкови од претседателските избори ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter