Search This Blog

Saturday, March 28, 2009

Интервју на Груевски на Канал 5 со Миленко ...

Гледав само едено кратко парче ... бидејки бев капнат уморен цел ден бркав работа а знам дека некој ги подига овие интервјуа на нет, молам ако може некој во коментар да ми даде линкови од интервјуто ...

1 comment:

Anonymous said...

Batka mislam za nekoj den ke go ima na stranicata na Milenko.......milenko.com.mk.....idi u delot za mediumi........ima interesni raboti...

Blog Archive

Site Meter