Search This Blog

Sunday, March 08, 2009

Фото-Професионалци ... колегијално ...

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/9Large-11.jpg?t=1236533036

Фото-Професионалци ... колегијално ...

Незнам како е меѓу камерманите, но неколку пати сум се уверил дека професионалните фотографи одлично соработуваат ... ке штракнат по некоја фотка и убавото место го препуштаат на колегата и тој да штракне, да го улови моментот ... не гледам професионална љубомора, повеќе би рекол дека има соработка/колегијалност ...

Повеќе »

Избори е време кога професионалните фотографи се барани ... изборите се време на жетва за профи-фотографите ... Во Скопје може има повеќе но на настаните се гледаат најчесто десетина ... дел од нивните апарати чинат и неколку иљади евра ...

Фотката е од денеска ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter