Search This Blog

Friday, March 06, 2009

Фемка - фемка како колумнистка во Дневник ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/Alenapromocija10-Alenableskase4Larg.jpg?t=1208028078 http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/AlenarascerecenavokoriciLarge.jpg?t=1208027207

Сепак полека се двои квалитетот произлезен од блог заедницата ... Фемгерила која својот квалитет и дарба го калеше на својот блог е препознаена од Дневник и сега е редовен колумниста во Дневник. Колумната “Ние, убијците“ е првенче во колунистичкиот стаж во Дневник - но колку се сеќавам ова не и е прва колумна воошто во дневните весници ...

читај повеќе »

Фемке скрши тастатура и нека ти се посреќи ... очекувам и други блогери да се појават како колумнисти ... впрочем и еден од подобрите блогери Зомбификација - веќе подолго време е колумнист истотака во Дневник ... Во случајот на подзаборавениот блогер - кој “емигрираше“ во политика Боцевски (блогот го стави во мирување ...) - не сум најсигурен што е постаро, неговата колумна во Утрински или неговиот блог “Скопски времиња“. Антевски е истотака блогер и новинар како и неколку други ... Како колумнисти кои се и блогери треба да се спонат и Јанк бурекчијата, Владо Апостолов, Трибун, Писарев, Развигор, Дарко и Сеад од блогот Комуникации, Вуна и Букарски, Нешкова. Ке спомнам само неколкумина познати колумнисти кои одпосле си отворија блогови: Ванковска, Героски, Најчевска ... ке едитирам и други штом ке им се сетам на имињата ... За одбележување се и неколку блогери кои имаа свои записи во Неделно Време ...

1 comment:

Anonymous said...

Nisto posebno,uste edna od borcite na A-Fe-Ze to,eden sovet da ne sedi dolgo vreme na kompjuterceto,da pripazi na hemoroidite,tesko se lecat....he,he.

Blog Archive

Site Meter