Search This Blog

Tuesday, March 17, 2009

Рејтинг на Агенција Рејтинг ...

http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/73D500FD2E433E4591621A1DE79A1BA6.jpg

Зачестија рејтинзите ... за да нешто биде вистинито мора да се повтори од повеќе усти ... во случајот повеќе рејтинг агенции ... Агенцијата Рејтинг (се сметам за вичен за пребарување на интернет, но не можев да и ја најдам интернет страната), за која првпат слушнав на последните вонредни парламентарни избори - изработила рејтинг на кандидатите за Претседател (телефонска анкета со 1080 репрезентативен примерок, во период 12-14 март ...

Повеќе »

Вечер ни ги пренесува резултатите - Расте рејтингот на Иванов за претседател ...

Рејтингот им расте на сите кандидати со сличен процент а паѓа бројот на неопределени ... е да, паѓа рејтингот и на Брат Љубе ...

  1. Анкета - “Институтот за Демократија“ ... 16 Март, 2009
  2. Прљавиот веш на “сонце“ ... Политичар кој има “прљав веш“ во својот “политички плакар“ теба да нема место во идниот полит.живот ... 15 Март, 2009
  3. Слаба посетеност на политичките блогови ... 15 Март, 2009
  4. Селмани и Мируше Хоџа се добитници во првиот круг на изборите ... 14 Март, 2009
  5. Бисерите на Иванов ... Дали Иванв е одбран да биде жртва на овие избори ... 14 Март, 2009
  6. Нова анкета ... Центар за истражување и креирање политики ... 27 Февруари, 2009
  7. Манипулација со изборна анкета на ИРИ ... Кој ја нарачува и плаќа анкетата кај ИРИ ... 19 Февруари, 2009
  8. Нова анкета ... Плати ми за да ти кажам колку си убав ... 11 Февруари, 2009
  9. Нови анкети ... 5 Февруари, 2009
  10. Останати написи за овие избори ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter