Search This Blog

Thursday, March 12, 2009

Конечно добри гласови од ЕУ ... светло во тунелот на ЕУ интегрирањето ...

http://media.a1.com.mk/media/vesti200/evro-makedonija.jpg

По подолго време имаме добри препораки од ЕУ парламентот ... се гледа ли светло во тунелот на ЕУ интегрирањето ... да се надеваме ...

Повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter