Search This Blog

Thursday, March 05, 2009

Се продава ... Се издава ...

Се продава ... Се издава ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/51Large-3.jpg?t=1236276903

читај повеќе »

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/52Large-3.jpg?t=1236277062

Се`почести слики по излозите ... кризата влегува на голема врата и во малото и во големото стопанство ... некои од работниците, кои одавна останаа без работа еднаш неделно се пред Владата ... Млекарите од Свидмилк не гледаат друго решение, осем повторно да блокираат ... измамени се којзнае по кој пат ...

2 comments:

Anonymous said...

Povtorno ovie VeMeRovcite ja zaebaa rabotava,neli?

Anonymous said...

pa ako vikate taka DA

koj si ja ima si ja ishka NELI?

HAHAHA

Blog Archive

Site Meter