Search This Blog

Friday, March 13, 2009

Музеј на жртвите од транзицијата ...

Ризаов препишувал од кај мене ... “... би било добро да се изгради уште еден музеј посветен на жртвите од светската економска криза и за жртвите паднати на долгиот пат на македонската транзиција при освојувањето на новата демократија. ...“

Повеќе »

1 comment:

Anonymous said...

Ne ja zaboravaj i privatizacijata.....koja bese "zakon"......pa od tuka pocna patot nadolu....koga Branko go odbi primerot na Slovenija.....ako dobro "se sekavame"...neli?

Blog Archive

Site Meter