Search This Blog

Sunday, March 15, 2009

Прљавиот веш на “сонце“ ... Политичар кој има “прљав веш“ во својот “политички плакар“ теба да нема место во идниот полиички живот ...

http://www.politika.rs:8080/uploads/rubrike/12295/i/1/kocic5.jpg

Како што се приближува крајот на изборната кампања - на “сонце“ се вади прљавиот веш на противникот ... тоа по мене е сосема легитимно ... се прави насекаде ... Политичар кој има “прљав веш“ во својот “политички плакар“ теба да нема место во идниот политички живот ...

Повеќе »

  1. Слаба посетеност на политичките блогови ... 15 Март, 2009
  2. Селмани и Мируше Хоџа се добитници во првиот круг на изборите ... 14 Март, 2009
  3. Бисерите на Иванов ... Дали Иванв е одбран да биде жртва на овие избори ... 14 Март, 2009
  4. Иванов сепак реши да не се појавува на сите ТВ соочувања ... 11 Март, 2009
  5. Клетвата спас од налутениот народ ... да го смениме народот - не е по мерка на политичарите ... 11 Март, 2009
  6. Останати написи за овие избори ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter