Search This Blog

Saturday, March 07, 2009

Телма ги подигна на нет првите две соочувања ...

http://i493.photobucket.com/albums/rr299/volan-sk/Large.jpg?t=1236411849

Телма која ги организираше првите две соочувања - на претендетите за претседателските избори и кандидатите за Градоначелник на Скопје ... ги подигна на интернет првите две соочувања ...

читај повеќе »

Како да слушнав дека вчера имало ново соочување на кандидатите за Председател ... но не разбрав каде и на кој медиум ...

Денеска на покана на Македонското радио на првата радио програма ке има повторно соочување на кандидатите за Градоначелник на Скопје ... терминот е од 10.00 до 12.00 часот ...

Не беше демократски исклучувањето на некои од кадидатите за градоначелник на Скопје во ТВ соочувањето на Телма ... да видиме каков ке биде форматот на радио соочувањето, се надевам дека сите кандидати за градоначелник на Скопје ке бидат поканети ...

Штета е што Мила Искреновиќ не се кандидираше за Градоначелник на Скопје ... Госпоѓата Мила има одлично представување на својот сајт за Градоначелник на Општина Карпош ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter