Search This Blog

Tuesday, March 17, 2009

ВмроДпмне на овие избори сеуште настапува со опозициона реторика ... заборава дека во моментот ја има сета власт ...

http://www.telma.com.mk/vesti/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%20%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE(1).png

Кандидатите за општински градоначалници во скопските општини од редовите на ВмроДпмне настапуваат со ректорика - како да настапуваат од позиција на опозиција ... критикуваат дека до сега многу малку е направено во општините каде се кандидираат, ветуваат разрешување на проблемите ... забораваат дека во предходниот мандат нивен кндидат 4 години беше на власт ... а највеќе членови на советот имаше ВмроДпмне ...

Повеќе »

Со истата реторика се служи и Коце Трајановски и тој заборава дека Костовски е избран како кандидат со подршка од ВмроДпмне а најбројна структура во советот беше и до сега ВмроДпмне ...

Навистина ме чуди ваквата реторика ... некој има кратко паметење ... по изборите ке видиме како паметат избирачите ...

  1. Кампања од врата до врата ... ВмроДпмне Ново Лисиче ... 17 Март, 2009
  2. ВмроДпмне предлага голобради момчиња за Градоначалници ... 13 Март, 2009
  3. Зошто политичарот лаже на избори ... Зошто народот верува на лагите ... До кога ке им верива на оние кои веќе излажале ... 18 Февруари, 2009
  4. Останати написи за локалните избори ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter