Search This Blog

Friday, March 13, 2009

ВмроДпмне предлага голобради момчиња за Градоначалници ...

http://darkozakamenica.blog.com.mk/system/files?file=Darko%20Mitevski.JPG
М-р Дарко Митевски, Државен секретар во Министерството за образование и наука е роден во Македонска Каменица на 07 јуни 1976 година.
http://i640.photobucket.com/albums/uu122/ivica_konevski/IMG_1364.jpg
Аеродром
Ивица Коневски е роден на 14 декември 1978 година во Скопје. Дипломира на Правниот Факултет при Универзитетот “Свети Кирил и Методиј” во Скопје и се стекнува со звањето дипломиран правник со положен правосуден испит.
Мислев да одам со подлабока анализа ... се откажав ... бидејки никаде нема средена листа кои се кандидатите - со нивни биографски податоци ... ке остане да се послужам со меморијата која ми е одраз на рекламните спотови ... ВмроДпмне со најмлада Влада во просек во историјата на МК влади - и на овие извори оди со млади и нови лица ... лица кои само што научиле да се бричат ...
Не дека јас не верувам во млади ... очито е дека ВмроДпмне не верува во постари ...
  1. Лаже ли Груевски дека Владата не работи на случајот на забрана на абортусот - кој ја работи скриената камп.за забрана на аборт. ... 18 Февруари, 2009
  2. Зошто политичарот лаже на избори ... Зошто народот верува на лагите ... До кога ке им верива на оние кои веќе излажале ... 18 Февруари, 2009
  3. Кој е во трката за градски татко/мајка на престолнината на РМ ... Скопје држава де ... 16 Февруари, 2009
  4. ЗоноМанијата е само “празна обланда“ - која се продава на невработниот МК народ ... 8 Февруари, 2009
  5. Останати написи од локалните избори ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter