Search This Blog

Saturday, March 14, 2009

Бисерите на Иванов ... Дали Иванв е одбран да биде жртва на овие избори ...

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:FoZY3RWb8PqqOM:http://www.dnevnik.com.mk/WBStorage/Articles/3BC0B9EC2A11E34E877C2B63E20CC60F.jpg

Не дека другите немаат бисери во своите изјави. Но Иванов е лидер на бисерите во овие избори ...

Повеќе »

  • космодиск демократија - шашава ама функционира
  • клетва до седмо колено - упатена кон гневниот народ кој го исфиркувал
  • легнува и станува со Македонија
  • собирањето на потписи за Нано Ружин, преку агитирањето кај неговите студенти е третиот бисер на Иванов ...
Можеби имаше и други бисери ... По сето ова видно е дека изборниот штаб на Иванов има мака да ги испегла овие бисери ... Лекот се наоѓа во откажувањето на дебатте емисии и самостојни изјави - Иванов работи со народот на Митинзи ...

Дали Иванв е одбран да биде жртва на овие избори, бидејки е евидентно дека изборите во вториот круг нема да успејат и дека ке се оди на промена на Уставот - Председателот да се бира во Собранието, заедно со воведување на Подпредседател, за кој би можело да важи некава “рамковна спогодба“ ...

  1. Иванов сепак реши да не се појавува на сите ТВ соочувања ... 11 Март, 2009
  2. Клетвата спас од налутениот народ ... да го смениме народот - не е по мерка на политичарите ... 11 Март, 2009
  3. Народни канцеларии ... ала Иванов ... 9 Март, 2009
  4. ПР - Јелцин ... 9 Март, 2009
  5. Останати написи за претседателските избори ...

1 comment:

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=B5PZJZyJFrI&feature=channel

Blog Archive

Site Meter