Search This Blog

Monday, March 09, 2009

Тито - Фрчко ...

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/A5DA369709C56E4C8BABAB3504A457A3.jpg
На счиката со неколку стотина “автобус жени“ на СДСМ се Тито и Фрчко ... тие вчера демонстрираа масовност на Бул.Македонија ...
На фотката ке приметите дека за Тито има неколку плакати - а ниеден за Фрчко ... Тоа покажува дека Тито е финасиски помоќен од Фрчко ... на Фрчко не му чуе за плакати - тој по се изгледа има верба во изјавите, интервјуата и спотовите ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter